Despre noi : despre Rodna Rent a Car Cluj

Despre noi : despre Rodna Rent a Car Cluj2018-05-27T22:34:54+00:00

Avem peste 25 ani de experiență în domeniul auto, am început cu Școala de Șoferi în 1990, după Revoluția din România, fiind una dintre primele școli de șoferi private din județul Cluj.
În 1998 am deschis propriul nostru atelier auto și spălătorie auto, pentru a oferii elevilor de la școala de șoferi mașini curate și în stare perfectă de funcționare.
În 2000 la cerința unor oameni de afaceri străini am pornit serviciul de rent a car, achiziționând 12 mașini noi și oferindule spre închiriere. De la început serviciul de rent a car a fost un plus pentru companie.
Fiind situați în unul dintre cele mai mari și importante orașe din România, Cluj-Napoca, ne-a oferit un avantaj și posibilitatea de creștere continuă, astfel am ajuns la un parc auto rent a car de peste 84 autoturisme din diverse clase și branduri.
Oferim servicii de închirieri mașini (rent a car) cu posibilitatea închirierii direct din aeroportul internațional Cluj dar și posibilitatea închirierii de mașini din alte localități și orașe, contra cost, pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactați telefoni.
Misiunea noastra este de a oferi servicii rent a car pentru toate gusturile clienților noștri la prețuri oneste.
Filosofia noastra este: „Profesionalism și seriozitate în relația cu toți clienții.”
Vă invităm să vizitați site-ul nostru și dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri legate de rent a car vă rugăm să ne contactați.

RENT A CAR NON STOP: +(40) 0741 217 166

E-mail: office@rodna-trans.ro